Ta teden vas v Baby center čakajo super popusti!

Ne zamudite norih ugodnosti, ki so vam jih pripravili v tednu črnega petka. Vse do 30. 11. izkoristite 15% popust na pohištvo in opremo, 20 % popust na obutev, 30 % popust na oblačila  ter do 30 % popust na izbrane igrače in pripomočke. Ne spreglejte pa izbrane ponudbe, s popusti do kar 50 %!

Akcija velja od 24.11. do 30.11.2020 oziroma do odprodaje zalog v trgovinah Baby Center za izdelke po rednih cenah. Akcija ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi in ostalih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti se ne seštevajo. Celotno ponudbo in zalogo izdelkov si poglejte na www.babycenter.si.

 

 

Hkrati pa vam sporočamo še eno dobro novico!

Z veseljem vas obveščamo, da je od torka, 24.11.2020, ponovno odprta Baby center poslovalnica v Arkadii.

Obiščete nas lahko od ponedeljeka do sobote med 10:00 – 18:00 uro! Trgovine bodo do nadaljnjega obratovale v omejenem obsegu, kar pomeni, da bo možen samo nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke (hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače). Ostali izdelki zaenkrat niso na voljo za nakup v trgovini. Naročite jih lahko v spletni trgovini ali po predhodnem telefonskem naročilu v poslovalnici.